20. huhtikuuta 2015

Futsal skabaKoulumme 6 luokka lähti Arena Centeriin voitettuaan Hettarin väliset Futsal pelit. Ensimmäinen peli oli Haagan koulun 6. luokkaa vastaan. Pelissä oli jännittävä tunnelma aluksi, kun pojat pelasivat poikia vastaan, jolloin huomasimme, että melkein kaikki vastustajat olivat jalkapallon pelaajia. Aluksi pojat hävisivät pelin 5-0, mutta joka pelin jälkeen oli rankkari potkut joista saimme yhteensä kaksi maalia. Kun tytöt tulivat pelaamaan tilanne ei muuttunut pisteiden kannalta yhtään, olimme siis häviöllä. Loppuen lopuksi hävisimme 13-2.

Toisen peleistämme kävimme Jokiniemen koulua vastaan. Ensimmäisessä tyttöjen pelissä Hettarin tytöt hävisivät 1-0. Vastukset olivat kovia, mutta silti saimme kolme maalia. Peli päättyi 13-3 häviöön.
Kahden ensimmäisen pelin jälkeen oli vuorossa tunnin tauko. Silloin söimme koulun eväät, ja saimme käydä ostamassa jotain pientä. Lähdimme ajoissa seuraavan pelin kentälle ja huomasimme, että sen lähistölle oli asetettu rata jossa sai harjoitella. Kiersimme sitä, kunnes 3. peli alkoi ja lähdimme pelaamaan (tai katsomaan sitä).

Seuraava peli käytiin Kallion koulua vastaan. Tilanne oli ensimmäisen erän jälkeen 2-1. Kun tyttöjen peli alkoi, melkein heti alussa yksi luokkalaisistamme teki maalin josta saimme yhden pisteen. Sen jälkeen tilanne oli 2-2. Rangaistuspotkujen aikana molemmat joukkueet saivat maalin, joten tilanne oli 3-3.  Pelin päätyttyä tilanne oli 5-7.

Neljännessä pelissä vastustajamme oli Karhukorven koulu. Ensimmäisellä erällä olimme voitolla 1-0. Tyttöjen pelissä maalivahtimme polvi kuitenkin vääntyi, kun maalin tekoa yrittävä vastustaja kaatui hänen päälleen. Maalivahti joutui lepäämään, joten puolustuksemme huononi. Vastustaja sai maalin, mutta onneksemme kun pojat tulivat pelaamaan, he tasoittivat tilanteen. Tyttöjen vastukset olivat kuitenkin kovia ja hävisimme viimeisen pelin 4-6.
Ohessa koottuna pelaajien haastattelut


Pojat/tytöt

Miten peli meni?
Huonosti puolustuksessa oli reikiä/ Huonosti
Mitä te olisitte halunneet pelissä tehdä toisin?

Puolustaa paremmin/ Puolustus parempi

Oliko tiimijaot/tiimit reiluja?
Ei/ Joo

Oliko pelaaminen kivaa?
Oli ihan kivaa

Oliko peli uuvuttavaa?
Oli/ Ei

Oliko vaihdot liian pitkiä?
Ei/ Ei

Oliko erät liian pitkiä?
Oli/ Pikkasen pitkä