15. toukokuuta 2017

Retki liikennekaupunkiin

Ohessa on 1.-2. B -luokan oppilaiden tarinoita retkestä liikennekaupunkiin.

"Lähdin kotoa kouluun. Lähdimme liikennepuistoon. Matkustettiin bussilla ja metrolla. Tykkäsin pyöräillä."

"Menimme bussilla metroasemalle. Menimme metrolla Töölön Mäkkäriin. Sitten söimme hampurilaiset ja menimme liikennekaupunkiin. Ensin jotkut ajo pyörällä ja jotkut käveli. Sitten aina vaihdettiin että pyöräilijät kävelee ja kävelijät pyöräilee. Ja sitten palasimme kouluun."

"Oli kivaa kavereitten kanssa liikennekaupungissa. Menimme bussilla, metrolla ja ratikalla. Söimme hampurilaiset ja ranskalaiset. Jälkiruuaksi söimme jätskiä. Pyöräiltiin liikennekaupungissa."

"Tänään olimme lasten liikennekaupungissa. Menimme sinne bussilla, metrolla ja kävellen. Siellä ajoimme pyörällä. Teimme tehtäviä pienissä ryhmissä. Tulimme sieltä pois bussilla ja metrolla. Minulla oli kiva päivä koska opimme liikennevaloja."




















"Siellä oli kivaa mutta tylsää siellä satoi. Menimme sinne metrolla. Tulimme bussilla ja metrolla. Siellä oli lämmin ilma. Me pyöräilimme."

"Mentiin liikennekaupunkiin bussilla, metrolla ja ratikalla. Sitten me mentiin hampurilaiselle. Hampurilaisien jälkeen mentiin liikennekaupunkiin. Liikennekaupungissa opeteltiin liikennesäännöt. Sääntöjen jälkeen mentiin ajamaan pyörällä puistoon tai kävelemään. Sen jälkeen mentiin takaisin bussilla ja metrolla. Oli kiva päivä ja kivointa oli kun pyöräiltiin ja syötiin."





"Menimme sinne bussilla ja metrolla. Menimme sitten Mcdolnals-ravintolaan syömään. Sitten kävelimme liikennekaupunkiin. Liikennekaupungissa piti tehdä tehtäviä ja ajaa polkupyörillä. Alussa opettaja kertoi miten liikenteessä oltiin. Tulimme pois bussilla ja metrolla. Minulla oli kivaa!"

"Me menimme sinne bussilla ja metrolla. Sitten harjoiteltiin liikenne merkkejä. Me tulimme liikennekaupungista myös bussilla ja metrolla. Minulla oli hauskaa retkellä. Sellainen meidän retki oli."